Trailers

Τα νέα μας

MAGIC BLOCKS

Ο Ντάνι και η οικογένεια του ζουν στην Παιχνιδούπολη. Με το μαγικό του ρολόι επικοινωνεί με τον Δόκτορα Πέιμποτ κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα στην πόλη.

Από 2 Οκτωβρίου κοντά σας

Sissi

Αυτός είναι ο τρόπος που μια από τις πιο ρομαντικές ιστορίες όλων των εποχών ξεκίνησε. Διχασμένη ανάμεσα στο σπίτι της στο Κάστρο Possi και το Παλάτι Schönbrunn, η Σίσσυ έχει προβλήματα σύμφωνα με τους κανόνες του δικαστηρίου και στο να κερδίσει την αγάπη του μέλλοντα πεθερού της.

Από 3 Σεπτεμβρίου κοντά σας

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ BETSY ( ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ)

Το καλοκαίρι τελείωσε και μαζί του τελείωσαν και οι διακοπές για τη μικρή Betsy. Τώρα πρέπει να πάρει πάλι την τσάντα της και να πάει πίσω στο σχολείο.

Μην χάσετε την νέα μας σειρά

AUTO BE GOOD ( ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ)

Στη φανταστική πόλη των αυτοκινήτων δεν υπάρχουν άνθρωποι. Τη θέση τους έχουν πάρει αυτοκίνητα που μιλάνε, διασκεδάζουν και αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο

Αποκλειστικά στο Smile tv

ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ

Μια νεαρή μέλισσα που ονομάζεται Maya έχει αφήσει την κυψέλη της για να ανακαλύψει την ομορφιά και τα μυστήρια της φύσης.  Καθώς εξερευνά το λιβάδι όπου ζει, συναντά άλλα έντομα που ζουν εκεί, παίζει μαζί τους και μοιράζεται τη χαρά της με τους φίλους της.

Από 7 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο

POPPLES

Μια παρέα πέντε χαριτωμένων λούτρινων φίλων μπλέκει σε κάθε λογής περιπέτειες που διασκεδάζουν και εκπαιδεύουν μικρούς και μεγάλους.

Μην χάσετε την νέα μας σειρά

Dragonball z

Στον τελευταίο κύκλο της σειράς κατά την αρχική προβολή της στην ιαπωνική τηλεόραση με τίτλο Dragon Ball GT, ο Γκόκου γίνεται και πάλι μικρός χάρη στην ευχή του παλιού του εχθρού, του Πίλαφ. Έτσι πηγαίνει στο διάστημα για να αναζητήσει τις Dragon Ball με τα μαύρα αστέρια και να γίνει πάλι φυσιολογικός.